Iskustvo korištenja Prostamin Forte

Iskustvo korištenja kapsula Prostamin Forte od prostatitisa Frank iz Dusseldorfa

Prostatitis mi je skoro uništio obitelj

Imam 38 godina i prije šest mjeseci konačno smo se vjenčali s mojom djevojkom, nakon 5 godina zaruka. Nikad prije nismo imali problema sa seksom, jako se volimo i dobro smo zajedno. No, srećom, prije dva mjeseca počeo sam imati zdravstvenih problema. Najprije su se pojavili vučni bolovi u donjem dijelu trbuha, zatim je postalo teško mokriti, kao da nešto smeta unutra. U pozadini svega toga postala sam razdražljiva, jer nisam shvaćala što se događa i još uvijek nisam htjela ići liječniku. Bilo je problema sa spavanjem i, naravno, sa seksom. Moja privlačnost je pala na nulu. Supruga me pokušala podržati i zamolila me da odem liječniku, a onda je, vidjevši moju hladnoću u krevetu, zaključila da sam se odljubio u nju i da hodam s drugom ženom. Nisam mogao s njom podijeliti svoj problem, bilo me je sram, činilo se da se to događa samo kod starih ljudi. Moj brak je bio na rubu propasti.

Kako sam saznao za Prostamin Forte

Prostamin Forte kapsule u blisteru

Kad smo ušli u razgovor s kolegom, primijetio je da loše izgledam. Odjednom sam mu ispričala svoje probleme. Preporučio je pogledati službenu web stranicu Prostamin Forte, te rekao da on i njegova supruga imaju drugi medeni mjesec zahvaljujući ovom lijeku. Pročitao sam recenziju komponenti, recenzije stvarnih korisnika, komentare liječnika. Svidjelo mi se što je sastav ovog lijeka za prostatitis prirodan, od biljnih tvari i cinka. Također opisuje način uporabe i navodi indikacije za uporabu. I odlučio sam pokušati, naručivši si kapsule, tri pakiranja, da popijem cijeli tečaj.

Rezultat prijema

Svaki dan sam uzimala jednu kapsulu. U roku od nekoliko dana primijetila sam poboljšanja, bolovi su se smanjili, a i sam sam postao smireniji. Tjedan dana kasnije, iznenada sam shvatio da stvarno želim svoju ženu i da smo samo imali ludi pomirljivi seks. Nakon mjesec dana potpuno sam se oporavila i naš seksualni život se vratio na staro. Dakle, ove kapsule su spasile ne samo moje zdravlje, već i moju ljubav.